WROCŁAW 03 - 05 Październik 2012
WROCŁAW
Serdecznie zapraszamy na dolnośląską edycję naszych targów. Odbywać się one będą w środę i w czwartek w godzinach od 1000 – 1700 oraz w piątek od 1000 – 1500 w Hali AWF, wjazd od ul. Mickiewicza 67.
Zapraszamy na spotkania z przedstawicielami firm działających w branży gastronomicznej, cukierniczej, piekarniczej i hotelarskiej oraz do skorzystania z bogatej oferty przygotowanych z myślą o państwo pokazach, szkoleniach, warsztatach oraz konkursach – targi bowiem mają bardzo atrakcyjny i ciekawy program.
ŚRODA 3 października 2012 1000 – 1700
1000 – uroczyste rozpoczęcie targów
1010 – konkurs Kulinarna uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim - Kuchnie Świata - TEX – MEX - bar, pub, party time menu z zastosowaniem produktów firmy Oerlemans i Lamb Weston
1015 – 1145 Savoir-vivre – dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości – szkolenie (płatne)
1200 – Barmańskie Show
1245 – 1415 Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii - szkolenie dla kadry menadżerskiej (płatne)
1530 – Indywidualne doradztwo efektywnego prowadzenia działalności hotelarsko- gastronomicznej - szkolenie (płatne)
1645 – ogłoszenie wyników konkursu Kulinarna uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim
CZWARTEK 4 październikaa 2012 1000 – 1700
1000 – rozpoczęcie targów
1030 – 1200 Przyjęcia okolicznościowe w gastronomii -współczesne trendy - szkolenie (płatne)
1200 – Barmańskie Show
1245 – Pokój hotelowy wraz z łazienką –profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa – pokaz
1330 - Zaczynam na swoim - jakie czynniki decydują o prowadzeniu działalności hotelarskiej lub/i gastronomicznej - szkolenie (płatne)
1530 – Indywidualne doradztwo efektywnego prowadzenia działalności hotelarsko- gastronomicznej - szkolenie (płatne)
PIĄTEK 5 października 2012 1000 – 1500
1000 – konkurs Kulinarna uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim - Kuchnie Świata - TEX – MEX - bar, pub, party time menu z zastosowaniem produktów firmy Oerlemans i Lamb Weston w kat. szkoły
1000 – 1130 - Przyjęcia okolicznościowe w gastronomii -współczesne trendy - warsztaty dla szkół (płatne)
1030– 1330 – Wino w gastronomii – kurs Centrum Kształcenia Sommelierów i Kadr Hotelarsko-Gastronomicznych (płatne)
1100 – konkurs Stół dobrze nakryty- aranżacja i obsługa stołu okolicznościowego
1130 – Barmańskie Show
1200 – Pokój hotelowy wraz z łazienką –profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa – pokaz
1245 – 1400 Savoir-vivre – dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości – szkolenie (płatne)
1400 – ogłoszenie wyników konkursów
*Organizator zastrzega sobie prawo zmian w programie targów
EventList powered by schlu.net