Baza Firm Spożywczych | Szukaj | Dodaj wpis |
Rybhand Trzcielińscy Sp.J. |
|
![]() |
Dane adresowe:
Ulica i Nr: Św. Ducha 118/120 Kod Pocztowy: 63-200 Miasto: Jarocin Województwo: Wielkopolskie |
Dane kontaktowe:
Tel: 509 393 496 Email: d.trzcielinski@rybhand.com.pl Strona www: www.rybhand.com.pl |
|
Opis Firmy: Wyjątkowość firmy Rybhand polega na odpowiednim połączeniu składników tworzących jej wizerunek. Należą do nich między innymi potencjał ludzki, zaplecze administracyjno - techniczne, nowoczesna linia produkcyjna, szeroka gama produktów, skuteczne kanały dystrybucji oraz marka, która jest od wielu lat kojarzona z wysoką jakością. Wszystkie te elementy przyczyniły się do naszego sukcesu. Zajmujemy się importem, eksportem oraz przetwórstwem ryb od 1991 roku i zdobyliśmy w tym czasie spore doświadczenie, które przynosi nam z pewnością wymierne efekty w postaci wciąż wzrastającej konkurencyjności i efektywności mającej odzwierciedlenie w wynikach finansowych przedsiębiorstwa. Jesteśmy jedną z najbardziej dynamicznych i elastycznych pod względem możliwości produkcyjnych spółek sektora rybnego w Polsce. Aby zmaksymalizować wyniki na sprzedaży, staramy się w pełni wykorzystywać stworzone przez siebie warunki produkcyjne. Podstawą naszej działalności jest przetwórstwo ryb pelagicznych; głównie makreli i śledzia. Na ich bazie wytwarzamy salinaty, marynaty, produkty wędzone i wyroby garmażeryjne. Niezwykle istotną część naszej produkcji stanowi również przetwórstwo ryb białych, oraz produkcja kostki i wyrobów panierowanych. W naszych działaniach kierujemy się zasadą, że we współczesnej gospodarce tylko nieustanny rozwój jest gwarantem sukcesu. Obecnie posiadamy jedną z najnowocześniejszych linii produkcyjnych w kraju oraz rozbudowane zaplecze przeładunkowe. Udowodniliśmy, że wysoka jakość produktów nie musi iść w parze z wysoką ceną. W biznesie o skuteczności najlepiej świadczą wyniki a w przypadku firmy Rybhand mówią one same za siebie: rocznie przetwarzamy 20 000 ton ryb obserwując cały czas tendencję wzrostową. |
|
|
|
Informacje:
|
|
|