Książki - Rolnictwo

przemysł spożywczywydawca: AD Oculos
To że surówki czy sałatki stają się coraz modniejsze, wydaje się oczywiste. Dzieje się tak być może dlatego, że ich wartość odżywcza jest niepodważalna. Nawet wówczas, kiedy uświadamiamy sobie, że występujące w roślinach czy warzywach białko zapewnia nam niższą ilość kalorii niż mięso czy wędliny.
W książce mamy do czynienia z całym bukietem tych aromatycznych i pięknie wyglądających potraw. Do tego wiele deserów, napojów, wypieków, koktajlów, musów, kremów, lodów czy legumin. Aż 589 przepisów dla singli oraz na "wieczór we dwoje". Jak dokonać cudów w kuchni i zaskoczyć Rodzinę? Jak odnieść sukces w przygotowywaniu imprezy? Wystarczy mieć Sałatki surówki ciasta desery koktajle musy napoje!

Szukaj w katalogu firm

Porady - branża spożywcza